Маичките на Дани Јанев | Dani Janev's t-shirts

Сигурни сме дека нема потреба од посебна најава за Дани Јанев. Дизајнер, креативец, металец, фестивалџија, и вљубеник во интересни маички. Негова предност (на која мнооогу му завидуваме :), самиот дизајнира што носи. Со големо задоволство ви претставуваме дел од маичките дизајнирани од Дани, некои од нив се веќе и во продажба. Повеќе информации за тоа како можете да дојдете до една од овие маички можете да најдете тукa.

We’re sure that we don’t need a long introduction for Dani Janev. Designer, creative, metal fan, festival addict, cool t-shirts enthusiast. His biggest advantage (on which we envy him a loooot:), he designs what he wears. It is our great pleasure to present a small part of the t-shirts designed by Dani, part of which are for sale. Learn more how to get one of these t-shirts here (macedonian).

Facebook CommentYou may also like