Гостински пост: машка мода | Guest post: men's fashion

По куса пауза, имаме машко за гостин на Skopje Casual :) Погледнете го изборот на Тоше – дел од неговите кошули како и комбинации за мажи од брендовите кои му се допаѓаат.  Уживајте :)

After a short break, we have a guy as a guest on Skopje Casual :) Take a look at Toshe’s selection – some of his shirts and a few combinations of the brands he likes. Enjoy :)

image

image

image

image

imageimage

image

imageimage

imageimage

Facebook CommentYou may also like