Петочната забава на Film Boutique

Веќе ви доловивме на кратко како си поминавме изминатиов викенд на Film Boutique, а еве и продолжение со луѓето што ги фативме на петочната забава.

Се смеевме, се дружевме и уживавме во одличната музика и видеа од VJ сетот на Јана од Tiiiit Inc. Вечерта дополнително ни ја разубавија и дел од модните блогерки кои ги запознавме (тие што не се појавија да ни се јават под итно! :) и сите насмеани лица кои лежерно си муабетеа.

Фала на сите што дојдовте и ни ја направивте забавата посебна, едвај чекаме следна прилика за дружба! :)

Внимание: Многу твитерџии на едно место! Внимателно листајте ја секоја фотографија :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like