Дневни фотки I Daily Snaps #11

image

.: Совршениот подарок | The perfect present #ItSoFluffyImGonnaDie :.

image

.: Kalina’s balls :) | Топчињата на Калина :.

image

.: Pink & shades of blue | Розево и нијанси на сина :.

Facebook CommentYou may also like