FWSK 05.04.2013 Моден перформанс на Виктор Цветановски и Нина Симоновска

Овој перформанс настана во средината на метежот во пред-просторот, кога се создаде место за краток простор за одење до простор подигнат на пиедестал. Футуристичките линии на Цветановски и накитот на Симоновска беа крајно компатибилен спој.

Како ви се чини иднината?

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

This event has arose in the midst of the crowd, where the place for small walk up space to a piedestal. The futuristic lines of Cvetanovski and Simovska’s jewelry were match made in heaven. Or should we say the future.

Let us know what you think.

Facebook CommentYou may also like