Роберт Ивановски | Robert Ivanovski @ FWSK SS '14

Колекцијата Wounded на Роберт Ивановски со моден перформанс беше претставена во салонот Porsche Македонија, на последната вечер од Fashion Weekend Skopje.

Во колекцијата „за храбри и бунтовни луѓе кои сакаат да се издвојат од толпата“ доминираа белата и црвената, со интересни пеплум фустани и топови.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like