Торба полна среќа за Тики | Bag full of happiness for Tiki

На денот на Film Boutique #2: The 90s!, заедно со Преплет направивме една девојка многу среќна кога ѝ ја предадовме торбата со принт „Не му ја мислам“ :)

Во мини натпереварот кој се одвиваше минатата недела добивме супер креативни коментари кои беа кандидати за шизичката торба, уште еднаш, ви благодариме на сите за учеството! Сепак, еден од нив девојките од Преплет го прогласија за најинтересен, па така среќата да ја носи оваа торба ја доби Тијана Тики.

На Тијана ѝ  честитаме и ѝ посакуваме да не му ја мисли и да си ја шета торбата насекаде :)

За секој следен giveaway, не му ја мислете, среќата ги следи упорните! :)

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

image

On the day of Film Boutique #2: The 90s!, together with Preplet we made one girl very happy when we handed over the printed bag “Не му ја мислам” as a finale of giveaway that ran the past week.

There were many great creative comments that were candidates for the rockin’ baf, we thank you all for participating. We congratulate Tijana for winning and we wish her a careless show off of the great bag. For every next award, don’t even think about it, luck follows the courageous!

Facebook CommentYou may also like