GIVEAWAY!!! Торба полна среќа :) | Bag filled with happiness :)

Веќе го погледнавте прекрасниот нов каталог на Преплет, нели? Како и минатата сезона, така и за оваа се здруживме со Магде и Вики од Преплет за покрај убавини на фотки да ви подариме убавини што можете да си ги носите :) Овој пат ја доделуваме оваа торба:

Процесот на учество ви е веќе познат:

1. Like на Facebook страната на Преплет

2. Like на Facebook страната на Skopje Casual

3. Коментар под овој пост: http://skopjecasual.mk/post/66368393531/giveaway-bag-filled-with зошто баш вие треба да ја добиете оваа торба!

Натпреварот трае до следниот петок во 12ч, а подарочето ќе го доделиме на Film Boutique! :) Ич да не му ја мислите! :)

image

You’ve already seen Preplet’s new awesome catalog, right? Just like last season, we managed to get together with Magde and Viki from Preplet, and share a little happiness you can wear with you :) This time,our giveaway is for this bag:

You already know how to participate :)

1. Like Preplet’s Facebook Page

2. Like Skopje Casual’s Facebook Page

3. Tell us why should you get this bag in a comment under this post: http://skopjecasual.mk/post/66368393531/giveaway-bag-filled-with

The contest will end next friday at 12pm, and we will give the present to the lucky winner at Film Boutique! :)

Facebook CommentYou may also like