Film Boutique #2: The 90s!

Што се случува кога една година подоцна, три блогерки за лежерна мода и три организаторки на супер дешавки ќе се здружат под заеднички концепт, повторно?

Skopje Casual и Tiiiit! Inc. ви претставуваат – Филмски Бутик #2: The 90s!

Во недела на 17-ти ноември, во Concept 37, ви претставуваме селекција на филмови од 90-те. Во приказните за брзи романси, големи љубови, дрога и рокенрол, најдовме убавина во сѐ: и во откачената гардероба, рамните шишки, начинот на играње, приказните.

Програмата почнува во 13 часот и ви ги претставуваме следните филмови:

13:00 200 Cigarettes – 1999

14:50 Empire Records – 1995

16:40 Pulp Fiction – 1994

19:15 Clueless – 1995

Дојдете да гледаме супер филмови и да се дружиме, a веднаш после нив, цела вечер ќе шизиме во хитови од 90-те!

“Clerks II е подобар од Clerks I и затоа Film Boutique #2 ќе биде најдобар досега” – една од организаторките.

Facebook CommentYou may also like