Јелкица и Виолета Поповски | Jelkica & Violeta Popovski @ FWSK SS 14

Четвртиот ревијален дел на пролетното издание на Fashion Weekend, се затвори со модниот перформанс на Јелкица и Виолета Поповски поддржани од Макпримат.

Перформансот со име „Escape from the Red Carpet” ни прикажа пет модели, кои во текот на презентацијата ја доживеаа својата трансформација – портокаловите рабови беа отстранети, оставајќи ја само црвената основа :)

image

image image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like