Повторно заљуби се во Преплет | Fall in lovе again in Preplet

Нашата љубовна приказна со Преплет започна уште од нивното отворање, првите фотосесии, настанчиња и лежерни дружби :) Мноооогу сме среќни што Магде, Вики и нивниот Преплет станаа доволно големи за да дојде време да се преселат во нов простор :)

Под име „Повторно заљуби се“, тие го отворија своето ново студио, на само една улица растојание од претходната :) (мапата можете да ја погледнете тука). Новото студио повторно е исполнето со преплет од убавинки – од украси, шољички, чашки, до супер атмосфера која сигурно ќе ве инспирира за подарување :)

Шетнете до Дебар Маало и вљубете е повторно! :)

English translation at the end of the post.

DSC_6850

DSC_6851 DSC_6852 DSC_6853 DSC_6854 DSC_6855 DSC_6856 DSC_6857 DSC_6858 DSC_6859 DSC_6860 DSC_6862 DSC_6863 DSC_6865 DSC_6866 DSC_6867 DSC_6868 DSC_6869 DSC_6872 DSC_6873 DSC_6875

Our love story with Preplet began with their opening, went on to their first photo shoots, events and casual get-togethers :) We’re soooo happy that Magde, Viki and their Preplet got big enough to move into a new space :)

With the theme “Fall in love again”, they opened their new studio, just one street away from the previous one :) (you can see the map here). The new studio is once again filled with beautiful treats – cups, glasses, posters, great atmosphere that will surely inspire you to choose a special gift for someone :)

Take a walk to Debar Maalo and fall in love again! :)

Facebook CommentYou may also like