Giveaway, giveaway, giveaway со ПРЕПЛЕТ!!

Ок, имаме проблем. Треба да подариме маичка за која не можеме да се одлучиме на која од нас три ѝ се допаѓа повеќе :))

Прекрасните девојки од Преплет вчера ја лансираа својата најнова колекција, дел од неа во соработка со Em Ellephantski, која можете да ја погледнете тука, а на наше гоооолемо задоволство, ќе можеме ексклузивно да наградиме еден/една од вас со маичка од колекцијата!

Што треба да направите за да ја добиете маичката? Само следете ги овие три чекори:

1. Споделете овој пост (директен линк: http://skopjecasual.mk/post/54587867652/giveaway-giveaway-giveaway  на вашиот wall со хаштаг #SkopjeCasual (постот треба да биде Public)

2. Лајкнете ја Facebook страницата на Преплет

3. Напишете коментар под овој пост

Еден среќен добитник одбран по случаен избор ќе си ја добие оваа суперска маичка :) Вашите коментари ги очекуваме до 10 јули, а добитникот ќе го објавиме на 12 јули :)

Еве уште неколку фотки за инспирација, ги чекаме вашите коментари! :)

image

image

Facebook CommentYou may also like