Избор на денот: Вторник #casualweek

И да врне и да вее, ништо нема да ви пречи кога ќе носите совршен волнен шешир. Згора на тоа, стои супер и има шизичко врзување.

Оригинална цена: 1490 ден. Цена на попуст: 1198 ден. Најдете го во Parfois во Skopje City Mall.

image

image

image

image

In wind and rain, there is nothing stopping you if you wear the perfect wool hat. On top of it, it fits perfectly and it has a cool tie.

Original price: 1490 den. On sale: 1198 den. Find it at Parfois at Skopje City Mall.

Facebook CommentYou may also like