Публика на Блогираме.мк наградите | Audience at Blogirame.mk awards

По овој пост ќе сфатите зошто не им веруваме на блогерите и твитерџиите кога тврдат дека се #foreveralone. Еден куп убави насмеани лица + лежерни комбинации = супер фотографии. Погледнете како изгледаше дел од публиката на вторите Блогираме.мк награди :)

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

After this post you will realize why we never trust bloggers or twitter users when they tell us they are #foreveralone. Tons of smiling beautiful faces + casual combinations = great photos. Have a glance at the audience who attended the Blogirame.mk awards :)

Facebook CommentYou may also like