Избор на денот: Петок #casualweek

Лежерен петок од сабајле до вечер :) „Обичниот“ тегет џемпер го комбиниравме со црно бела мини сукња со геометриска шара.

Оригинална цена: 1890 ден. Цена со попуст: 1512 ден. Најдете ја во Springfield во Skopje City Mall.

image

image

image

image

Casual Friday from the early morning till the late evening :) We combined the “ordinary” dark blue sweater with a black and white patterned mini skirt.

Original price: 1890 den. On sale: 1512 den. Find it at Springfield at Skopje City Mall.

Facebook CommentYou may also like