Тропски убавини од adidas | Tropical beauty by adidas

Тропски дезени испреплетени со познатите три риги, Бразилска плажа, adidas Originals стил…Не може баш многу подобро од ова :)

Веќе долго време се радуваме на соработката на adidas со The Farm Company, па решивме да споделиме неколку од нашите омилени фотографии од колекцијата која ќе биде на продажба од 1ви април. Уживајте :)

English translation at the end of the post.

Tropical patterns combined with the three famous stripes, Brasilian beach, adidas Originals style…It doesn’t get much better than this :)

We’ve been looking forward to the collaboration between adidas and The Farm Company for a while now, so we decided to share some of our favorite photos from the collection that will be up for sale from the 1st April. Enjoy :)

Facebook CommentYou may also like