Елена Лука | Elena Luka – ELigion

Овој октомври дефинитивно ќе биде месец на модата, првиот од низата модни настани кој се случи минатата среда во МНТ беше презентацијата на најновата колекција на Елена Лука, Eligion.

Футуристички форми, комбинации на материјали, доминантна црна комбинирана со црвена, златна и земјени тонови, Eligion како и што беше најавено ни ја претстави впечатливата и драматична дама на Елена Лука.

Наши фаворити се фустаните во земјени тонови и јакната со комбинација на виолетова и црвена, оставаме на вас да ги одберете вашите фаворити од фотките подолу :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

This October will definitely be a month dedicated to fashion, the first of many fashion events to come was the event we attended last Wednesday, the presentation of the new collection by Elena Luka named ELigion.

Futuristic forms, combinations of different materials, dominant black combined with red, gold and earth tones, ELigion (as it was announced) presented the distinctive and dramatic lady by Elena Luka.

The long dresses in earthly tones and the red and purple jacket are our favorites, choose yours from the photos above :)

Facebook CommentYou may also like