Одиме на Моден Викенд Скопје со My:time! | My:time takes you to FWSK!

Зебри, зебри насекаде! Океј… барем на пешачки премини и во новата колекција на Ирина Тошева :) Како дел од подготовките за овогодинешното десетто издание на FWSK, доделуваме влезница за двајца за нејзината ревија која ќе се одржи на 25-ти октомври!

Сè што треба да направите е да си го одберете вашиот омилен рачен часовник од веб страната на My:time и да го ископирате линкот во коментар под овој пост. Среќниот добитник или добитничка ќе биде избран/а по случаен избор во петок, 17-ти октомври, 13:00 часот.

Се гледаме на Моден Викенд Скопје! :)

image

Facebook CommentYou may also like