Уметноста на досадата | Art of Boredom

Сигурни сме дека како и нас, многу ви недостигаат убавите пролетни настани. Секоја година пролетта е еден од најраздвижените периоди во Скопје, а со тоа и на нашиот блог, но заради пандемијата за жал изминативе години имаме многу помалку настани за кои можеме да се радуваме. Досадата некако стана дел од нашето секојдневие, делумно од недостаток на инспирација, делумно од неможноста да прошетаме, да направиме нешто ново, да креираме искуства.

Повеќе | More >