Комбинации за работа од дома | Work from home outfits

Што беше тоа дотерување и зошто пола плакар стои нечепнат со месеци?

Ок, на сите ни е јасно во каква ситуација сме и дека тоа нема да се смени во скоро време, но, тоа не значи дека не можеме да се забавуваме и по дома. :) Инспирирани од твитот на danijanev, направивме наши предлози за комбинации кои можете да ги носите доколку работите од дома.

Повеќе | More >