[Events] Колекција „Циклус“ на Мирјана Јосифоска

На 27 декември, „Моден викенд Скопје“ ќе ја презентира најновата колекција на шапки и додатоци за коса на дизајнерката Мирјана Јосифоска. Колекцијата со име „Циклус/Cycle“ е инспирирана од боите користени во народните носии, изработена со еко материјали како реупотребена 100% македонска волна, 100% свила, постава од вискоза и парчиња текстилен отпад.

Повеќе | More >
1 2 3 159