Блогираме награди по трет пат! | Blogirame awards for the third time!

Во саботата вечер по трет пат се одржаа блого-твитерџиските награди организирани од страна на Блогираме. Во новото кафуле каде се одржуваше доделувањето пристигнавме малку по најавеното време, а внатре веќе беше препрепреполно со блогери и твитерџии! Поголемиот дел од наградите си ги проследивме преку „излогот“ од надворешна страна, слушајќи што се случува внатре преку звучниците, затоа не ни замерувајте за „неисцрпните“ фотографии :)

И… по трет пат бевме прогласени за Најблог за мода и други модерни работи, а за прв пат и за Блог-пост на годината благодарение на сите вас, особено тие што сте лежерни НаТочак! ;)

За првата награда ја добивме на подарок и фамозната кожна јакна од Дарко Лешоски, а втората супер најава ја добивме малку подоцна на твитер поради технички причини, фала Прп! :)

Сите добитници ѕирнете ги тука, а ние од сè срце ви благодариме на сите за поддршката! <3

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Saturday night was the third iteration of the blog-twitter awards organized by Blogirame.  We arrived at the new bar where the awards took place just a little after the designated hour, and the place was already packed with bloggers and twitterers! We watched most of the ceremonies from the other side of the window, listening to the sound via the speakers, so don’t mind us on the “plentiful” photos :)

And …  third time running we were awarded on Best blog on fashion and other fashionable stuff, and first time  Blogpost of the year thanks to all of you, especially the casuals НаТочак! ;)

For  the first award we got the infamous leather jacket belonging to Darko Leshoski, and the second super announcement we got a little later due to technics, so thanks Prp! :)

Check out all the winners here,  and we extend a thanks from the heart for the support! <3

Facebook CommentYou may also like