Сите „наши“ саати | All of "our" watches

Деновиве си разгледувавме кои сè рачни часовници сме ги носеле во нашите комбинации, па одлучивме да направиме мала ретроспектива на сите оние кои сме ги носеле во текот на 2013 и 2014 година… и не биле ич малку :D

Лошото е што ни е тешко да си одбереме нов модел а да не сме го носеле претходно, а доброто е што сепак во my:time секогаш може да се најдат нови модели за фоткање! Ако ви фати некој око и сакате да ги погледнете сите објави до сега, одете на прошетка низ нашата my:time архива или разгледајте го сајтот на my:time :)

English translation at the end of the post.

imageimageimageimageimageimage

These days we were going through all the watches we’ve worn in our outfits, so we decided to make a small retrospective of all those worn during 2013 and 2014… and they are a LOT :D

The bad thing is that it’s difficult to choose a new model we haven’t worn before, but the good thing is that in my:time we can still find new models to take photos with! If you notice one that you like and you want to see all our previous posts, go through our my:time archives or check out my:time’s website :)

Facebook CommentYou may also like