Златно! Жолто! | Golden! Yellow!

Како вo истоимената песна на Архангел, овојпат храбри јарки бои како контраст на златно и жолто во темна ноќ, сенки и темен индиго капут. Конечно најдени кратки широки чизми на крај на сезоната, толку инспирирачки да часовникот е споен да одговара со нив! Уште малку нека ни светкаат додатоците навечер, наскоро нека ни свети пролетно сонце!

Часовник: Esprit ES900772002 Josie од My:time

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

Like the same titled song by Arhangel, this time strong vibrant colors of golden and yellow in a dark night, shadows and an indigo coat. Finally found short comfy boots at season-end, so inspiring that the watch is matched! Let a little while the accessories shine so bright, let the spring sun take over soon!

Watch: Esprit ES900772002 Josie од My:time

Facebook CommentYou may also like