Едиторијал за Enchalon на Ирина Тошева| Enchalon by Irina Tosheva editorial

Ве однесовме зад сцената, ви ја прикажавме ревијата, малку ѕирнавме во тоа што следува , а сега со задоволство ви го прикажуваме и официјалниот едиторијал на Enchalon на Ирина Тошева.

Екипата која работеше на едиторијалот е веќе редовна :) Фотограф – Миладин Паповиќ, креативен директор – Кристина Манчева, шминката – Виктор Мирчевски, фризура – Сашка Кузмановска, модел – Ивана Гелева од модната агенција „Подиум“ како и поддршка во форма на накит и часовници од My:Time, очила од оптика „Panda Optic” и чевли од „Chantel”.

Уживајте во фотките и подгответе се за уште едно убаво постче посветено на Enchalon, за само неколку дена :)

English translation at the end of the post.

ebfff326037637.5634ea0808806 f8210f26037637.5634ea08159df 5ed39326037637.5634ea0801f57 8c2ffc26037637.5634ea0810bb4 12e1ce26037637.5634ea0826128 46b66326037637.5634ea080aa39 45704926037637.5634ea07f384b c828d326037637.5634ea081c2e0 d6d50426037637.5634ea07f027c e4fabd26037637.5634ea07eba23

We’ve taken you behind the stage, we’ve showed the runway, we took a peek at what’s next , and now, it’s our great pleasure to preseent Enchalon by Irina Tosheva.

The team that worked on the project is already well known :) Photographer – Miladin Papovic, creative director – Kristina Mancheva, make up – Viktor Mirchevski, hair – Sashka Kuzmanovska, model Ivana Geleva by “Podium”, supported by watches and jewellery by “My:time”, glasses from “Panda Optic” and shoes by Chantel.

Enjoy the photos, a new post about Enchalon is coming soon :)

Facebook CommentYou may also like