Втор круг на блогерскиот предизвик: Fossil заштитно лице на Македонија! | Second round of the bloggers challenge: Fossil face of MK!

Ако доаѓате на овој блог првпат (дојдете ни пак :)), го организираме првиот блогерски предизвик, заедно со My:Time во кој го бираме заштитното лице за Fossil во Македонија. Во овој пост ќе имате можност да дознаете кои се најгласаните осум од првиот круг, како и да гласате за вашите фаворити од вториот круг :) На кратко, изминатава недела се изнагледавме одлични фотографии и постови, многу вложен труд од сите вклучени, првиот круг беше навистина тежок избор за целата публика!

Да прејдеме на главното :) Drumroll! Најгласаните блогови од минатата недела:

Blogerski-predizvik-round-2

SelmAki

Fabulous is freedom

Sara Simplified

Aesthetics Illustrated

Fashion DNA

Александрина Везилка

Marama’s Place

Shy but sercretly fabulous

Последната состојба на гласови можете да ја погледнете во постот за претходниот круг.

Важна напомена: Во случај на ненавремено вклучување на победниците во текот на круговите, влегува следниот што пратил пост, а има најмногу гласови.

А сега, време е да продолжиме со вториот круг :) Часовникот со кој блогерите овојпат се фотографираа еES3712 TAILOR

А гласањето за вашите фаворити почнува тука! Овој пат подредени по обратен азбучен редослед за да добијат сите еднаква шанса :) Разгледајте ги најновите постови на блогерите и кликнете на синото копче за да гласате за постот кој најмногу ви се допаѓа :)

 

screencapture-woobox-com-3mgq5j-1448740831183

English translation at the end of this post.

If you come to this blog for the first time, see here first for the first MK blog challenge , supported by My:Time.This is a a post in the publishing the most voted ones the first round, and we are launching the second round with those who continue! Great photos and posts, very hard work of all involved, making it a really difficult choice for the audience!

Drumroll! The most voted blogs from last week:

SelmAki

Fabulous is freedom

Sara Simplified

Aesthetics Illustrated

Fashion DNA

Александрина Embroiderer

Marama’s Place

Shy but sercretly fabulous

The last state of the votes cast in the blog post for the previous round . The selected watch for the next round is:ES3712 TAILOR

We continue the second round with the winners of the first round, with the case of cancellation of the winners during the rounds, we enter the next sender of post that has the most votes.

Vote for your favorites above, this time sorted in reverse alphabetical order!

Facebook CommentYou may also like