Полуфинале на #блогерскипредизвик | Bloggers challenge semifinals

Стасавме до полуфинале! Веќе четврта недела заедно со вашата помош и поддршката на My:Time се приближуваме до изборот на заштитното лице за Fossil во Македонија. Блогерите се сè подобри подобри, а конкуренцијата сè поостра, гласовите сè поважни :) Во нашето големо полуфинале продолжуваат четири блогови кои во минатиот круг освоија најмногу гласови.

Тоа се:

SelmAki

Fabulous is freedom

Sara Simplified

Александрина Везилка

Последната состојба на гласови можете да ја погледнете во постот за претходниот круг, со тоа што мораме да нагласиме дека кај дел од блогерите беа одземани поени поради гласови од лажни профили.

Сега, ред е на вас :)

Часовникот за оваа недела е

screencapture-woobox-com-xh4g7x-1450038182740

We got to the semifinals! Fourth week in a row we are getting closer and closer to the face of Fossil for Macedonia. Thank you so much for your votes, without your and the support of My:Time this challenge wouldn’t be close to what it is today. The bloggers are getting better and better, the competition stronger and stronger, the votes more important than ever :) Four blogs have reached our semifinals and they are:

SelmAki

Fabulous is freedom

Sara Simplified

Александрина Везилка

You can find the exact number of votes each blog got here, but we have to stress that due to fake votes, the number of points from the last round for some of the bloggers is decreased.

Now, it’s your turn :)

Our semifinalists made their latest blog posts with this watch

Facebook CommentYou may also like