Финале!#блогерскипредизвик | Finals! #bloggerschallenge

Скоро еден месец и голем број на прекрасни постови подоцна, стасавме до големото финале! Предизвикот да се одбере заштитно лице на Fossil поддржан од My:Time стаса до својот последен круг и веќе следната недела ќе го имаме ликот на Fossil за Македонија. Во овој последен круг, остануваат само два блогови. Поради тоа што е финале, имаме две важни новости. Првата, покрај гласовите на публиката во финалето улога за избор на заштитното лице ќе има и жири од my:time. Втората, секој што ќе гласа за победничкиот блог и ќе приложи доказ во продажен салон на my:time од 22ри декември до 5ти јануари, ќе добие 15% попуст!

Блоговите кои одат во финале се:

SelmAki

Sara Simplified

Последната состојба на гласови можете да ја погледнете во постот за претходниот круг.

Часовникот за оваа недела е

Blogerski-predizvik-round-5

а за вашиот финалист можете да гласате тука:

screencapture-woobox-com-cdfxkg-1450540219612-2

Almost a month and a lot of amazing posts later, we got to the grand finale! The challenge to choose the face of Fossil, supported by My:Time got to its last round, next week we will have the face of Fossil for Macedonia. Because it’s the last round, we have two important announcements. The first one: besides the votes from the audience, votes from representatives from my:time will be included in the voting for the last round. The second one, everyone who votes for the winning blog and shows proof in any my:time store from 22nd December till 6th January will get a 15% discount!

The blogs that made it to the finals are

SelmAki

Sara Simplified

You can see the last ranking here.

And now it’s time for the final votes!

Our finalists made their latest blog posts with this watch

and you can vote for them in the form above :) Have fun! :)

Facebook CommentYou may also like