Идеи за подароци | Gift ideas

Наместо долги текстови и обајснувања во периодот на празничните гужви решивме да ви раскажеме една видео приказна :)

Вчера се дружевме со my:time и Simple а како помина неделнатa дружба погледнете во видевцето :)

English translation at the end of the post.
DSC_0075

DSC_0074DSC_0081DSC_0085DSC_0086DSC_0106 DSC_0127DSC_0122DSC_0066 DSC_0087

Instead of long posts and many explanations, we decided to take some time off for the holidays and share one video story :)

We spent some time with my:time and Simple, and you can see what we did in the video above :)

Facebook CommentYou may also like