We have a winner!!!

Дојде време пријателчето на Преплет да замине во рацете на една од многуте скопјекежуалки кои се пријавија на овој giveaway :)

Од вкупно 102 коментари, овој пат среќа имаше некој што искоментирал во последниот ден :)

Коментарот со број 99 е на Теона Трајковска! We Like :)

Теона, пиши ни порака на Facebook за да те контактираме што поскоро.  Девојки, ви благодариме за големиот интерес и учеството. Спремајте се за уште летни убавини! :)

Facebook CommentYou may also like