Блогираме и #твитернагради | Blogger and Twitter awards

Да почнеме со едно големо “Благодариме!” за сите гласови што ни беа посветени, се радуваме до небо! Фала им на Блогираме за платформата која овозможи да ни се укаже оваа чест од целата заедница – многу ни значи.

Дојдовме без никакви очекувања, ја почнавме вечерта со загревање на шанк и одлука гласно да навиваме за сите. Две (три) награди покасно, со насмевка од уво до уво и прерадосни, шетавме медали низ Скопје :)

Немавме план за фотографирање, па измешано со возбуда, сликите од настанот испаднаа спонтано –  за жал немаме слики од сите. Сликите се објавени и во нашиот Facebook албум!

Let’s start with a big “Thank you!” for all the votes for us, we are overjoyed! Thanks to Blogirame for the platform that made it possible for this honor to be expressed by the community – it really means a lot to us.

We came woth no expectation, started off the evening heating up at the bar, determined to loudly cheer for everyone. Two (three) awards later, smiling from ear to ear and super happy, we walked the medals through Skopje!

We had no plans to take pictures, so mixed with the excitement, the pics from the event became spontaneously – unfortunately we don’t have you all in pictures. The pictures are uploaded in our Facebook album as well!

Моментот кога Ива ја доби наградата за најдобар ИТ/Интернет Маркетинг блог за нејзиниот This Is Not A Social Media Blog.

Моментот кога добивме награда за најдобар фото-блог и ништо не ни беше јасно :)

Моментот Медо кога својата втора награда и‘ ја додели на Калина за да не остане без медал :)

Ама затоа му го врати медалот кога ја освоивме наградата за најдобар моден блог (и за други модерни работи :Р).

Честитки до сите останати и фала на дружбата, супер си поминавме! :)

Дел од фотките од настанот, за жал во мал број…

… пред почетокот и пред да се направи гужва.

И другите слики од туѓи мобилни што се појавија на твитер:

@MedoDimoski за најсмешен блогер

https://twitter.com/cchevymk/status/272071537497104384

@RumShtangla за најсекси блогерка

https://twitter.com/365commk/status/272068559813898240

@mnogufina за најдобар твит

https://twitter.com/RumShtangla/status/272413672012394496

Facebook CommentYou may also like