Роденденско фоткање

Малку (повеќе) задоцнето, но не и помалку значајно.

За првиот роденден прв пат се сликавме со професионален фотограф (не дека Сандра не ни е најпрофи на свет, ама не ни дава да ја викаме така :), Жарко Чулиќ.

Жарко си знае колку се изнамачи со трепкањето на Калина, смеењето на Ива и фотографските насоки на Сандра, ама ние си поминавме оооодлично, а и фотките испаднаа супер (многу нормално од Жарко не може да излезат лоши фотки :)

Заедничкиот избор го видовте на Facebook настанот на нашиот роденден, а еве уште неколку фотографии од дружбата со Жарко.

Жарко, фала најнајмногу! :)

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like