Вторник кежуал | Tuesday Casual

Она кога ќе ти се погоди неработен вторник и ќе го искористиш за прејадување, кафиња и филмови :))

Утрото го почнавме со џииииновска палачинка и кафе со Сандра во prote.in, продолжи со кинеска храна (фала Маринче <3) и три филмови одеднаш, па за крај скоро цела сезона Narcos и Atlanta. Дап, неработните вторници знаат да бидат совршени за кежуал одмарачки денови :)

Часовникот од фотографиите можете да го погледнете тука.

English translation at the end of the post.

dsc_5393 dsc_5369 dsc_5391

Holidays can really be a perfect time for overeating, tons of coffee and movies :))

We began the morning with a huuuge pancake with Sandra at Prote.in, continued with Chinese and three movies in a row, and went on to almost whole season of Narcos and Atlanta. Yup, nonworking Tuesdays can be perfect for casual chill out days :)

You can find the watch from the photos here.

Iva Dujak

Facebook CommentYou may also like