Одбројуваме | Countdown

Ситно одбројуваме до крајот на 2016та (јееее) и почетокот на 2017та (double јеееее :)). Сигурно веќе знаете дека не сме баш големи фанови на дочекување на Нова година во голема гужва и галама, затоа и последниот предновогодишен пост си е во истата кежуал варијанта :) Гооолема благодарност на Бојана за фотките :)

Не заборавајте, уште можете да добиете попуст од 15% на DanielWellington :) Посетете го нивниот веб сајт, внесете го кодот: skopjecasual и спремете си подароче со кое ќе ја дочекате 2017та :) Среќни празници!

English translation at the end of the post.

saat21
saat1

We’re counting down the days till the end of 2016 (yeeeeei) and the beginning of 2017 (double yeeeei :)). You probably already know that we’re not big fans of loud and crowded New Years’ eves, so the last pre-new years post is in our well known casual style :) Biiiig thank you to Bojana for the photos :)

Don’t forget, you can still get 15% discount on DanielWellington products :) Visit their website, enter the promo code: skopjecasual and get your self a present which will help you welcome 2017 :) Happy Holidays!

Facebook CommentYou may also like