Подготвени за празниците? | Ready for the holidays?

Ако веќе сте во тек со подготовки за празниците, сигурни сме дека подароци за најблиските се меѓу првите на листата на вашите приоритети :)

За да ви помогнеме во изборот и малку да го олесниме трчањето низ град, заедно со Daniel Wellington ви нудиме супер опција за подароче :) Посетете го нивниот сајт danielwellington.com одберете си часовник и внесете го кодот за попуст: skopjecasual. Од нас добивате 15% попуст на подарок :)

English translation at the end of the post.

dsc_6451

dsc_6449
dsc_6446

If you already began with the preparations for the Holidays, we’re sure that gifts for your loved ones is somewhere on the top of your list of priorities :) To help you with the choice, and make the running around the city a bit easier, we prepared a special gift together with Daniel Wellington. Just visit their website danielwellington.com, choose a present and insert the code: skopjecasual. You’ll get a 15% discount as a holiday treat from us :)

Facebook CommentYou may also like