Една љубов | One love

После неколку дождливи години по ред, конечно еден сончев и прекрасен Марли Ден! Вчера во Градскиот Парк по 15-ти пат се одржа денот посветен на Боб Марли и реге музиката. Се потсетивме на еден од нашите стари омилени постови (од пред многу години :Р) од овој настан кој прерасна во еден од најпозитивните и релаксирани настани кои се случуваат во градов, па моравме да ја искористиме можноста да фатиме некоја фотка :)

After several years in a row of rainy events, finally we had one sunny and wonderful Marley Day! For the 15th time, yesterday we attended the day dedicated to Bob Marley and the reggae music. We recalled one of our favorite old posts (from many years ago :P) from this event which grew into one of the most positive and relaxed events that are organized in the city, so we had to use the opportunity to take some pics :)

 

Facebook CommentYou may also like