Забава на Блогираме | Blogirame party

Како дел од блогерите бевме присутни на забавата по повод основањето на агрегаторот на македонски блогови – Блогираме. Овие дечки знаат како да се забавуваат ;) Следуваат повеќе постови со фотографии!

As part of the bloggers we attended the party for the start up of the aggregator of Macedonian blogs – Blogirame. These people know how to have fun ;) Some posts with photos are following!

Блогираме главните на забавата.

Blogirame the jet set at the party.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like