Инспирирано од: Кошулa како фустан | Inspired by: Shirtdress

По втор пат Ерина гостува на нашиот блог. Овој пат, со нејзините фотографии инспирирани од овој пост :)

+ бонус инспирација од Панама шешири и Wayfarers :)

Facebook CommentYou may also like