Маичка за 1 денар! | 1 denar T-Shirt!

Со голема желба за особен интерес и успех се обидуваме да ја прошириме идејата за  Skopje Casual, па големо задоволство ни е кога ќе најдеме пријатели и фанови кои сакаат да ја прошират идејата уште повеќе! Оваа игра за доделување на маичка за 1 денар ја правиме заедно со mojagarderoba.mk.

Дизајниравме маичка на која ги има птиците од нашиот прв аватар, и бојата и фонтот од нашиот прв дизајн на блог и ќе ја испечатиме во ограничена едиција од еден примерок, во машка/женска големина според победникот.

Видете го артиклот на продажба на сајтот на моја гардероба: http://mojagarderoba.mk/items/obleka/26087/skopje-casual-maichka-za-1-denar

За да ја добиете (за 1 денар), се што треба да направите е

1. да оставите коментар на овој блог пост или твит на твитер со хаштаг #casualgarderoba во кој ќе одберете со што би ја искомбинирале маичката од преку 24.000 парчиња на mojagarderoba.mk.

Нпр.

Маичката би ја носел(а) со следната #casualgarderoba: фармерки: http://mojagarderoba.mk/items/obleka/25744/farmerki и елек: http://mojagarderoba.mk/items/obleka/25760/novo-elece

2. Like на FB страниците на SkopjeCasual и mojagarderoba.mk

3.  Следете не на Твитер @SkopjeCasual

Добитникот ќе ја добие право да ја откупи маичката за 1 денар, а селекција од комбинациите ќе оди во посебен блог пост.

Играта трае до 01.10.2012.

[Добитникот ќе биде фотографиран за Skopje Casual]

It is with great zeal for success that we try to expand the spirit of Skopje Casual, so it brings us great pleasure when we find the friends and fans that want to share the spirit even further! This game of giving a t-shirt for 1 denar is done in cooperation with mojagarderoba.mk.

We designed a t-shirt that has the birdies from our first avatar, and the color and font from our first blog design. The t-shirt will be printed as a limited edition with a single copy, in a male/female size per the winner’s preference.

In order to get it (for 1 denar), all you need to do is

1. Leave a comment on this post or a tweet with hashtag  #casualgarderoba  in which you will choose what you’d combine it with from the 24.000+ items from  mojagarderoba.mk.

2. Like the Facebook pages of SkopjeCasual and mojagarderoba.mk

3. Follow us on Twitter, @SkopjeCasual

Ex.

I’d wear the t-shirt with this #casualgarderoba: jeans: http://mojagarderoba.mk/items/obleka/25744/farmerki and a vest: http://mojagarderoba.mk/items/obleka/25760/novo-elece

The best combination wins the right to buy out the shirt for 1 denar; and a selection from the combinations will be showcased in a separate post on this blog.

The game lasts until 01.12.2012.

[The winner will be photographed for SkopjeCasual].

Facebook CommentYou may also like