Настан: Изложба на Ерина | Event: Erina’s exhibition

Ако нѐ следите подолго време, сигурно веќе многу добро ја знаете Ерина. Супер фотографка со која сакаме да си пиеме лежерни кафенциња и одвреме на време да се фоткаме. :)

По повод светскиот ден на жената, таа ја организира самостојната изложба под име „Мистеријата зад женскиот поглед“. На фотографиите се прикажани познати и помалку познати жени кои ги спојуваат две од нашите омилени работи, истрајноста и креативноста.

Отворањето е закажано за 9ти март од 19часот во Europe House Skopje, а изложбата ќе биде отворена до 27ми март. Не си дозволувајте да ја пропуштите! :)

If you’ve been following us for some time now, you surely know Erina. A great photographer and great company for casual coffee gatherings and sometimes casual photo-shoots. :)

For International Women’s day she is organizing the exhibition named “The Mystery Behind the Female Gaze“. The photographs feature famous and little less famous women from Macedonia that are connected by two of our favorite things – persistence and creativity.

The opening is scheduled for the 9th March at 7pm at Europe House Skopje, and the exhibition will stay open until 27th March. Missing it is not an option! :)

Facebook CommentYou may also like