Летни фустани | Summer dresses

Широки, тесни, лелеави, струкирани, цветни, на риги…Летните фустани ни се една од омилените инспирации секоја година. И не само затоа што се едни од ретките парчиња гардероба кои можат во 2 минути да ти направат да се чувствуваш одлично и подготвено за излегување :)

Ова е нашиот избор за годинава, споделете ги со нас вашите омилени летни фустанчиња на Instagram: @SkopjeCasual!

Loose, tight, floral, striped…Summer dresses are one of our favorite inspirations each year. And not only because there are rarely pieces of clothing that can make you feel great and ready to go out in 2 minutes :)

This is our choice for this year, share your favorites on Instagram: @SkopjeCasual

Facebook CommentYou may also like