Ние на Film boutique

Последен пост од петочната вечер на Film Boutique, ви се претставуваме ние во вечерно издание (иако веќе не‘ имаше во претходните слико-збирки). На барање на Јована се обидовме да бидеме ШИК КЕЖУАЛ :)

Фала на сите што дојдовте, на Tiiiit! Inc. и ATAMI & Ellephantski… и ни ја разубавивте вечерта!

The last post from last Friday night at the Film Boutique, we present ourselves in an evening edition (even though we were already in the previous photo-collections). Upon the request of Jovana we tried to be CHICK CASUAL :)

Thanks everyone for coming, to Tiiiit! Inc. and ATAMI & Ellephantski… and made our night!

 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Facebook CommentYou may also like