Лежерна скопска двојка | A casual couple from Skopje by MGonevski

Одлични фотографии од супер скопска урбана двојка фотографирана од МГоневски! Неговото портфолио може да го видите на mgonevski.deviantart.com

Модели: Никола Стојковски и Александра Силева

Excellent photos from a great Skopje couple photographed by MGonevski! Check out his portfolio at mgonevski.deviantart.com

Models: Nikola Stojkovski and Aleksandra Sileva

Facebook CommentYou may also like