Никола Ефтимов | Nikola Eftimov FWSK AW 2013/2014

Почетокот на FWSK AW 2013/2014 го отпочна Никола Ефтимов, со најава и на темата на овојгодинешната модна недела: улична мода, слоеви и богати карирани шари. Моделите на девојките изгледаа дамски и откачено истовремено, а сите капи додаваа романтизам на впечатокот.

English translation at the end of this post.

image

image

image

image

image

image

The kick off of FWSK AW 2013/2014 laid in the hands of Nikola Eftimov, with a preview of the theme of thus years fashion week: street fashion, layers and rich plaids. The models were ladylike and cool at the same time; and the hats added a flair of romanticism.

Facebook CommentYou may also like