Неверојатно лежерна есен на Madewell | Wildly simple autumn by Madewell

Се сеќавате на нашата стилска икона Caroline de Maigret? Ако ви се допаднаа фотките од тој пост, сега имаме нешто уште поубаво :) Caroline е носечкото лице на најновата колекција на Madewell која едноставно во неколку зборови можеме да ја опишеме како: сакаме сè! Уживајте во нашите омилени фотки, а погледнете го целиот каталог тука.

image

image

image

image

Remember our style icon Caroline de Maigret? If you liked that post, you’re gonna love this one :) Caroline is the face of Madewell’s new collection, which can easily be described as: we want it all! Enjoy our favorite photos, and take a look at the whole catalog here.

Facebook CommentYou may also like