Giveaway! Освојте Celebrate Life торба!

Во средата ви ја прикажавме колекцијата Celebrate Life за сезоната пролет/лето 2013, а веќе од денес можете да имате дел од неа за вас! :) Благодарение на Indog, доделуваме една торба, баш како оваа:

Веќе знаете како функционира доделувањето :)

1. Like на Facebook страната на Indog

2. Like на нашата Facebook страна

3. Откако ќе завршите со лајкување, оставете коментар под овој пост со објаснување зошто сакате да ја добиете торбата :)

Пријавувањето трае до 15 мај. Среќниот добитник ќе биде одбран по случаен избор и ќе биде објавен на нашиот блог најдоцна до 17 мај :)

Click away, Celebrate life! :)

Facebook CommentYou may also like