We have a winner!

Дојде моментот да ја доделиме торбата на една од скопје кежуалките кои сакаат да го слават животот со Indog :) На наше големо задоволство имавме доста заинтересирани, а random.org по случаен избор за добитнички го одбра бројот 29 :)

image

Коментарот под овој број е следниот:

image

Моника, клетвата е и официјално скршена :)) Чекаме твои контакт податоци на team@skopjecasual.mk :)

Имајќи во предвид сепак зборуваме за Celebrate Life колекција, не би го славеле вистински животот ако немаме уште убави изненадувања :) Бидејќи на Indog многу му се допаднаа сите коментари, заедно одлучивме дека ќе доделиме уште една супер торба! Добитничката на втората торба е:

image

Честитки до Маја и фала што не’ инспирираше со прекрасниот коментар! Ти посакуваме уште многу супер возења со твојот велосипед :)

Facebook CommentYou may also like