Шаренило во пролет/лето со Parfois | Colorful spring/summer with Parfois

Се сеќавате на шеширот што го избра Калина од Parfois? Овој пат се израдувавме на новата колекција пролет/лето 2014 инспирирана од четири главни трендови: ретро спорт, уметност во изработката, едноставност и пастелни нијанси.

Нашите фаворити се додатоците во јаки бои за да ги разиграме лежерните еднобојни комбинации! :)

Погледнете ги фотографиите од каталогот:

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

Do you remember the hat that Kalina chose from Parfois? This time we’re happy to see the new collection spring/summer 2014 inspired by four main trends: retro sport, art of the making, simplicity and pastel shades.

Our favorites are the accessories in vivid colors to make our simple casual outfits stand out! :)

Facebook CommentYou may also like