Гостите на Just Because :) | Guests at Just Because :)

Веќе ви пишавме колку убаво си поминавме на вчерашниот настан на Just Because, но не можеме да пропуштиме да споделиме и дел од убавите луѓе кои присуствуваа на него :)

Многу позитивна енергија, многу насмевки и конечно пролетно расположение во Скопје :) Уживајте во фотките :)

English translation at the end of the post.

We already wrote about the great time we had at the Just Because event, but we simply couldn’t miss out on sharing a few photos of the great people who attended the event :)

Lots of positive energy, lots of smiles, and finally a spring mood in Skopje :) Enjoy the photos :)

Facebook CommentYou may also like