Црно, сребрено и тексас | Black, silver and denim

Ги знаете оние неколку парчиња што ги купувате и ги носте цела сезона, веднаш знаете дека ќе се омилени? Овој долг волнен туника-фустан го имам и во црна и крем боја, а црната особено е погодна за комбинации со секакви парчиња. Сиви хулахопки со црни точки, една обична стара тексас јакна и сребрени детали и чувството на самодоверба е загарантирано! Едноставни комбинации во монохроматски бои = победа!

Часовник: Guess W0140L1 SILK

Нарачајте го тука: http://mytime.mk/mk/products/Guess-Watches/W0140L1-SILK

English translation at the end of this post.

image

image

image

You know those pieces you buy and wear the entire season, and you know right away they are gonna be your favorites? I own this long wool tunic dress in black and beige, and the black is especially susceptible to combinations. Grey tights with dots, an ordinary denim jacket and silver details and the self confidence comes on its own! Simple monoctomatics = winning!

Watch: Guess W0140L1 SILK

Order here: http://mytime.mk/mk/products/Guess-Watches/W0140L1-SILK

Facebook CommentYou may also like